är med andrea


ÅÅÅÅÅh, jag saknar sportscamp!
Hej på er, sitter hemma hos andrea just nu och kollar på brooke knows best. Vi har träning typ sex vi ska möta emma o jossan o evelina. HAr inte träffat emma på hur länged som helst :o Hon har ju typ varit hos hennes farmor i 4894203 år. Jag llääääääääääängtar tills ikv, :DDDDDDD Då ska ja se min man (Y) Wie, men nu ska jag dra. Vi hörs senare ! Kanske efter bion, pussarrr.


eclips

Hemma från västerås, kom hem med en rosa sportsbh en vatten flaska massa fotbolls tejp o fotbollsstrumpor + tuggumiiiii! Snart ska jag till min vän andrea, ikväll ska vi se eclips!!!!!!!!!!! ALLVAR TAYLOR ÄR JU SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BAJS SNYGG :)))) Ska ta fram min biobiljetto nu sen åker vi, hörs nog imorgon. Pussssar

västerås

Strax ska jag o pappi dra till västerås, fast jag vet inte om vi ska till hälla eller inne i västerås. Haha aja, innan träningen ska jag till andreus men hon svarar ju inte den skiten, ringer henne senare. Neppp, nu ska vi åka typ.  
Dagens outfit, orkade inte bry mig om vad jag satt på mig.



Grå tröja - Hm rea
Svart linne - Jc
Shorts - Åhlens
Strumpor - Åhlens


uppdateringen

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte typ haft tid att blogga faktiskt. Men i lördags så åkte jag o andrea ut till hennes farmor o farfar, vi kastade pil med hennes kusiner o badade. På kvällen sov vi där också, vi typ badade 432 gånger på en dag, om inte mer. Vi sov faktiskt kvar dagen efter de till måndagen. På måndagen tränade jag också, :) Igår åkte jag till bresse med andrea o jossan, träffa massa folk där. + min mobil fick sönder :( hahha, aja. Men today ska jag o pappi till stadium och köpa fotbollstejp fotbollsstrumpor o sportbh , sen hoppas jag vi går in i en mobilaffär! (Y) Nu: FRUKOST !

Mini golf

tjena, nu ska vi dra iväg för att köra mini golf!
inte så speciellt bra väder idag så någonting annat än att sola måste vi ju hitta på.
men nu ska vi åka vi hörs puss

Bild bomb

från kubben
kubb
morris!
morris!
morris!

där vi badade idag
kycklingar!
mer bilder kommer nog.
men jag kommer att fota mer under dagarna.
så lägger in mer när jag kommer hem på tisdag eller onsdag!

bästo idag



snygg där lova

nathalie sötnos






Hola, de dära va typ alla bilder från igår från middagen osv. Ja klara joel o benjamin spelade fotboll o jag o klara van med 6-2, klara va as nöjd över de ? :p Vi hoppa stutsmatta o jag kan göra vålt nu , jag är egentligen livrädd för att göra de. Men inte nu :d Jag ska till andreoooo idag, får väl se vad vi hittar på. Vi ska någ bada i hennes pool, vi får höras senare kanske hinner lägga in outfit innan jag drar, puss så länge.


Kärna

ja nu är vi framme, jag tog med mig datorn hit och nu har jag inte så speciellt mycket att göra imorgon kväll kommer det nog några bilder från ikväll och morgondagen. haha vi har/håller på med en kubbtunering.
det står lika imorgon ska vi avgöra vilka som vinner.
jag har ingenting speciellt roligt att göra så jag kan väll skriva om dagen osv.
Dagen:
jag gick upp klockan halv 7 bilen hemifrån gick klockan 7, vi svängde förbi pappas kontor där pappa hade sin kamera. Sedan åkte vi iväg ner mot göteborg"kärna". Jag sov i 2 timmar ungefär, när vi åkt dom timmarna gjorde vi ett stop där vi åt frukost och köpta lite dricka, tidningar osv.
Sedan åkte vi iväg igen, jag hade verkligen jätte tråkigt i bilen. men det kändes inte så långt för plötsligt var vi framme, oj jag tror nog att jag somnade till en stund till då.
när vi kom fram hälsade vi på alla som var hos våra släktingar.
sedan åt vi riktigt god mat sedan spelade vi lite kubb det tog ungefär 1 timme "bilder från det kommer imorgon".
sedan kollade vi på fotboll, när vi gjort det åt vi lite middag urgod mat! sedan tittade vi lite på film jag, viktor och jonas. sedan spelade vi mera kubb och då vann vi :D
sen kollade vi på chile(stavning)- spanien, tråkig match. sedan tittade vi lite mera på filmen och nu ska jag nog gå ner och kolla klart på filmen. men jag hör av mig imorgon.
bild från skolavslutningen!

outfit



Linne under: H&M
linne över: H&M
shorts: nya, från åhlens
Hörs senre ikv med bilder från middan


bildbomb

förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte varit vid datorn så mkt. fick ny kamra igår me, jag älskar den! :) bjuder på massa bilder från igår + idag.

igår:

stort random fartyg, hahah första bilden jag tog,


mammi



sötnooos




idag:


gullungeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,


vendela är den fläckiga bara satt ni vet :) snygg rumpa asså

fuuuuuuuuuuuulisar !

moaaaaaaaa coolis

ja & moa är ju så coola så vi åkte traktor !:))))))

min födesedags present från pappa ! haahahahhahaah

ballong killen

Vid fem kommer några grannar till oss, bla joel o benjamin  hahahah sköna killar :) outfit kommer sanrt.


?

nej vi åkte inte idag, för min bror hade match men han kunde inte spela för när dom värmde upp fick han ett stenhårt skott på tummen så tummen hoppade ut led :S det låter kanske inte så farligt men han har iaf jätte ont!
men jag måste sova nu jag ska faktist ta med mig datorn så jag kommer nog blogg lite granna, tar med mig usb-kabeln också så lite bilder kanske kommer. det får vi se.
men nu måste jag sova för vi åker tidigt tidigt i morgon bitte ;/ aj får sova i bilen.

pusspuss,

sol+bad

gomorgon, jag ska åka till stockholm idag för sen så ska jag o mamma ta en båt som går ut till en liten ö som vi ska sola o bada på. najs! jag har fått värsta randen asså, men igår märkte jag att jag har bränt mig på magen :o inte bra , helt röd där. hehehehe, måste ta med solskydd. Vid fem är det träning, nu ska jag fixa det sista!

kanske sista inlägget

ja det här kanske är sista inlägget för mig på några dagar, imorgon kör vi ner till göteborg"vestkusten". vi har inte riktigt bestämt när vi åker men någon gång under dagen blir det, ganska sent också tror jag för jag har knappt packat-.- hehe ojoj.

jag ska nog gå upp vid 8 tiden för att börja packa, måste ner på stan och köpa slip-in-skor!
om ni undrar varför det inte är så mycket bilder från min och stinas sida också tror jag, det är för att jag har ingen kamera som funkar eller jo men den är pappas och han jobbar så mycket så den är nästan aldrig hemma och mobil bilder är inte lika fina. men jag ska ta med pappas kamera på semestern! så många bilder blir det när jag kommer hem iaf. nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag sätta på lakan till sängen osv. sen kryper jag till kojs =)

bjuder på en sjukt bra låt med jason derülo
- Ridin' solo


/ amanda

waka waka


SOOOOL

Godmorgon, fått i mig frukost o ska ligga o sola stortsätt hela dagen med massor av VATTEN ! ikv har jag träning, verry roligt. orkar egentligen inte sitta vid datorn längre, men gör de för er skull. fast hejdå, njut av solen idag fan :D


Svar

Postat av: feliciajonson

jätte fin , skulle ni kanske kuna fixa en header till mig nån gång ?:)

2010-06-23 @ 10:13:57 
URL: http://feliiciajonson.blogg.se/
absolut kan vi göra en header åt dig, skicka mail och bilder så fixar vi det / amanda

nya header

ny header för sommaren!
vad tycks ?

sol&kärlek

hejhej, HUR MÅR NI ?
jag mår iaf väldigt bra, dagen har vart underbar.
Dagen:
vaknade vid 8 gick ner och åt frukost, när jag ätit frukost satte jag upp håret lite snabbt "slarvigt ni vet en vanlig knut". när jag gjort det gick jag upp och kollade lite granna på tv:en. ingenting speciellt på tv så jag sminkade mig lite snabbt " inget märkvärdigt".
sen vid 5 i halv 10 skjutsade pappa mig till tågstation där stina satt och väntade på mig.
tåget till västerås gick 10 i 10. sen gick vi på stan i några timmar, var hemma vid 2 tiden ungefär. Då solade vi ungefär i 2 timmar. sen åkte hon hem vi halv 6, då åt jag lite middag med mamsi, papsi och marmor.
sen träffade jag elin! vi gick runt lite vid vatten perken, satte oss och snackade någonstans. sedan gick vi lite till och sen tittade vi lite på killarnas träning ;) vi gick sedan till våra cyklar och vi började cykla mot bresse. men jag orkade inte " slö " . sen åkte vi in till vatten parken. och sedan skulle elin hem, jag åkte hem sen så åkte jag med pengar till mathilda. nu ska jag måla naglarna imorgon har jag inte tid med det !
imorgon blir det städning och packning. vi hörs !
pusspuss

nytt


Tjo,
jag kom hem från amanda typ 20 i sex eller nått. Vi va i västerås typ 10 över 10, vi tog the tåg dit. Vi kom hem typ vid två eller nått, vi låg o sola i typ två timmar elr nått, så nu har jag solsting ! buhu
Bild 1, skor från skopungten bild 2, spetssrumpor åhlens bild 3&4, Linne med spets där bak Hm bild 4, biniki hm bild 5, linne hm bild 6 t-shirt hm bild 7 hm , sen en tuptopp från hm också, men glömde att ta kort på den.
Nu ska jag vila + jag måste på toan kissar fan på mig. Drack för mkt när jag märkte att jag fick solsting, hehehe.


dagarna

tjo i trosan.
tisdag: gjorde ingenting på dagen , bara slappade på kvällen kom keli vi kollade på film typ halv elva eller nått cykla jag till elin, vi kollade på tingeling o drog till donken me amanda lukas sara, satt där ett tag. Vi sov i elins typ fotöljer hahah, men hon väkte mig på morgonen så vi gick o la oss i hennes säng.
igår: ja o elin vaknade halv tolv, halv ett drog jag till andrea o vi mötte lejla, hon löpte en bikini, hahah ja va typ bikiniknytare o andrea va galjhängare, hahah sköna.
idag: jag o syster ska till västerås så jag ska dra om 20 min till tågstationen, vi får höras.

Bästavän!

hejhej bloggen, idag har jag och mathilda varit ute och delat ut reklam!
äntligen färdiga, måste sammla på mig lite pengar till shoppingen imorgon med syster!
när vi var färdiga åka jag hem till freja och vi snackade lite sen gick vi hem hit, vi har typ suttit ute på studsmattan och spelat kort och så har vi hoppat en massa också.
imorgon åker hon till turkland :( jag kommer sakna dig jätte mycket freja!!!!!!!!
hon ska vara borta i 2 veckor ;O
men jag ska försöka klara mig endå.
några bilder kommer sen också kanske imorgon eller på onsdag iaf innan jag  åker till gtb!=)
tänk det är 3 dagar kvar tills jag åker =)
fett kul kommer det iaf bli.
men nu ska jag inte gör så mycket sätter mig nog framför tv en stund blir en ganska tidig kväll också.
men aja hejdå nu ska jag gå oc ringa syster stina !
puss ha en bra kväll alla gulliga.


///// amanda

lillasyster

 

Coolast :))))) älskar dig lillasyster.
Orkar egentligen inte skriva, men jag gör de iaf. Snäll ja e ! Idag åkte ällen nötis till spanien, jävlar va nice för henne. Men jag har inte gjort nått idag, låter kul. Aja, jag ska leka med min lilla syster nu haahah:)


HÄLLA

Åkte till hälla med pappa vid halv tolv typ eller nått, fick med mig fotbollskor och en blus från jc :) Mycket nöjd, ska till västerås elr nått med amanda på tisdag (Y) As nöjd med mina fotbollsskor , dom är jätte sköna osv. Min dator blev sär igår, satt jag kunde inte lägga in bilderna :s + min kamra la typ av idag !?!!? Lova kastade den i golvet , mycket kul -.- Men jag kanske ska få en system kamra när ja fyller år, wiieeee ! De e bara 27 dagar kvar, heheh . Fett kul asssooo, får se vad som händer då. Later

Fiska

hejhej, igår sov ida här vi solade åkta till sommarstugan och bada, vi tog också hem min studsmatta:D (y)
Nu ska jag äta om 10 minuter sen ska jag åka med mathilda och fiska ;)
Kommer kanske några bilder senare.

Visst är det konstigt väder?

/amanda

kortis

Ska hoppa in i duschen nu, efter det ska jag nog bara kolla på film. Känner mig fett trött idag även fast jag sov till kvart i tolv ! Men jag ska lägga un bilderna iaf efter jag har dushat. Tror vi ska girlla ikv, så jäkla gott :D


sommarlov

Gormorgon, vaknade precis för typ fem minuter sen. Jag har inte orkat blogga sen i tisdags men mest flr att jag inte har haft tiden. Hehehe, men det är sommarlov o då sitter jag inte så mkt vid datorn. Idag ska jag någ ligga ute och sola bara lyssna på musik och ta det lungt. Eller om det ens är sol jag har inte tittat utt genom förnstret :p Men jag veröttar senare och lägger in bilden från veckan. Nu ska jag äts frukost, :)


Att måbra (y)

hejsan, har inte bloggat så mycket nu den här veckan. Men det är sommar lov och man är inte hemma så mycket.
Men iaf, idag mår jag sjukt bra förut att jag är lite lite förkyld...
Imorse vaknade jag klockan 9 gick upp och åt frukost, runt där vid tio gick jag ut bestämde mig då för att gå ut och ta en lite gå tur. Jag gick i ungefär 30 minuter när jag kom hem, satte jag mig i solstolen i 10-15 minuter.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solstolen igen, och läsa boken ljudet av mitt hjärta,
( eclips som snart kommer på bio ).

Idag är det redan den 17 juni, 6 dagar på sommarlovet har redan gått, hehe det känns som det gått redan några veckor.... Men men så kan det kännas ibland eller ?

Nästa vecka på torsdag tror jag åker jag iväg till vestkusten, till släkt och vänner. Vi kommer nog dit sent så vi åker nog till jonas eller sara och sover där under natten, i våran husbil.
Sen på fredagen är det väll midssommar? Och då ska vi vara hos några, vet inte en men det vet jag nog snart.
På lördagen om det är fint väder åker vi nog och badar, På söndagen skulle vi kanske åka med några familjer och spela golf. Jag har verkligen saknat allt roligt på vestkusten!
På måndagen ska jag åka till ida i grebbestad, sover nog över där över natten, sen på tisdagen kommer mamma, pappa och viktor och hämtar mig och så åker vi hem. Vi stannar inte så länge så det är inte så speciellt kul. Skulle gärna vara med släkten längre, det är bara 4 familjer av våran släkt som bor där, många många fler släktingar har vi. Men nu ska jag ut i solen. Ha en skön dag !

Nås på luren, puss / amanda

hiss&diss

 
sommarlov, behöver jag säga nått? ME LIKE !
att jag ska på sråkresa nästa år, yeah fett nice !
17 juli, min födelsedag jag läääängtar!
min syster, min andra halva !


att jag har ont i halsen, just nu är jag hes och det svider i halsen FETT ME DISS.
min mobil, jag dööööööör! den är ju fan jordens dåligaste typ ?
skolan, vem älskar skolan ? inte jag iaf, nice me sommarlov. :L


elin

Elin ska köpa glass sen cyklar hon ut till mig då ska vi väl mysa elr gå ner till standen osv, :) Vädret är väl sådär men hoppas det blir bättre. Slänger in en hiss & diss snart, fast jag kommer ju såklart aldrig på nått !

bye

Alla sover i min familj förutom ja och min katt wiieeee :d Men jag ska stänga av min dator och kolla på en film. Lämnar vendela ensam på msn eftersom jag är hennes endaa vän, ganska trgiskt. /: Men så äre :D hihihihi, nu ska jag gosa lite med katten. Fan va mkt jag ska göra samtidigt. HAHAHAHHAHHAHA:) godnatt

KLOCKOR



modekungen - 499 kr



modekungen - 499 kr

Ge mig säger jag bara, en av som vill ja lätt ha i födelsedags present :d
Hehe, så grymt snyggaaa ! Billiga va dom ju också...


min syster♥




En bild säger mer än tusen ord


film

Jag ligger typ helt död i min säng, är så trött. Ska sätta på en film nu, ja kommer somna till den det gör jag alltid så kommer pappa eller hampus och stänger av. HAHHAH , :) Egentligen ville jag bara säga att jag lever, a men nu måste ja på toa kissar på mig annars :D heheheheheheh hejdå.
bjuder på en bild sen skolavslutningen,


tältning

nu kilar jag snart över till mathilda ska gå ner och ta en macka sen så blir det tältning med mathilda i natt :)
jag skriver mer imorgon när jag kommer hem vet inte när men.
nås på tellen om det är någonting !

ha en fortsatt trevlig kväll snyggingar puss !


behövde jag leva ett liv utan dig, skulle jag inte klara mig ..

reklam

tjena, orkar inte blogg just nu är sjukt trött osv.
men om cirka 5 minuter kommer mathilda och vi cyklar iväg och delar ut reklam.
så vi hörs ikväll, bilder på oss kommer nog.
puss / amanda

cykla

Tjoena, sitter och kollar på tv har nyss ätit också fick fett ont i magen för de :s Icke braa, iaf om en stund så ska jag cykla hem till elin och hämta lite saker som jag glömde. Efer det är det träning sen får jag cykla hem itnte så kul. JAg har inte så mkt att säga egentlgen , min syster är nån stans men vart vet jag fan inte. HAHA, men jag orkar inte bry mig eller. Men aaaa, tjohej:)


♥ på gamla filmer

Har inte riktigt orkat blogga idag faktiskt. Imorse mådde jag typ inte alls bra :s Blev bättre senare. Klockan fyra hade vi visning, så vi åkte hem till mina syskons pappa och fikade osv. Har inte hänt nått annat, typ bara slappat. Imrogon är jag hemma själv skit nice. Sen på kvällen ska jag iväg på träning, mkt nice. Men jag ska lägga mig och kolla på film nu, jag har kass smak när det gäller film. Älskar att kolla på gammla filmer ! :d HEHE, är fan rätt trött också. Har lyckats somna med mobilen i handen två dagar i rad, inte så smart. + när jag vakanar har jag ju 100000 sms, hahahah. Helt ointresant inlägg men ja, bye.
Rumor has it & corpse bride :)


Förlåt

dålig uppdatering från min sida, förlåt.
men det har varit/är så mycket just nu. i torsdags var det skolavslutning lägger ut bilder från det senare när jag har tid. i fredags var det genrep och sen skumparty.
i går var det genrep och sen 2 shower. idag är det 2 shower och jag har sjukt ont i huvudet för er som bryr er..
men nu ska jag gå ner och ta en alvadon och äta frukost första föreställningen idag börjar klockan 2 samling halv 2 kommer vara där kvart över 1 tror jag ...
men nu ska jag dra puss på er !
1 bild från skolavslutningen.
älskar dig syster / amanda

vinst

Hej, kom hem från matchen för en stund sen. Vi vann med 4-0 , så härligt. :) Vi är grymma. Iaf , jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Har jäkligt ont i hela min kind, inte speciellt kul det heller. Men jag ska hjälpa pappa tror jag med pannkakorna, eller ja vet inte om han har börjat med dom. HAAH, men jag ska iaf gå. Bilder kommer typ ikv från skolavslutingen, vi hörs sernare. :) Byeeeee

JAG HAR ONTONTONONT


Har så sjukt ont i min kind, jävla skumparty. Helt röd/blå -.- Känner mig så irriterad på det, efter som jag typ inte kan le ? Fett kul. Berättar mer om skolavslutingen och lägger upp lite bilder. Men jag ska sätta på nån salva och kolla på film. Match imorgon, tagga tjejer. Det här tar vi :)


Väntar på bussen

Tjena, just nu sitter jag i skolan.
jag och stina väntar på bussen som går 20 över ungefär.
vi går dit om ungefär om 5-10 minuter.
vi ska sola om det blir lite finare väder/varmare.
vi ska också äta/duscha, fixa oss med mera.
bilder och så kommer sen från i kväll och från dagen.
ikväll är det skolavslutning på enavallen jag längtar verkligen sjukt mycket dit.
efter skolavslutningen ska jag hem till elin, det är inte bara vi utan många flera.
nu ska jag kolla lite på facebook och så.



HEMMA

Har varit hemma idag, bara typ vilat osv. stackars mig o ellen somär lite krassliga, :o Dagen innan skolavsluting också, wie asså. Men jag ska packa snart också, jag ska fixa med mig amanda imorgon och sen efter skolavslutningen så drar jag o några tjejor hem till elin. Blir mycket roligt! Tagga tagga :) Men jag ska kika runt lite på några hemsidor och kolla på kläder. Vi hörs senare. Later

men blä


HAHAHA finner inga ord .. mina fina byxor syns ju också (y)
Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film, inge skola imorgon för mig :)
JÄVLA HOSTA, gå o dö. Hostar typ oavbrytet, nej men typ. Fuck asso, menmen.
Byeeeeeee då


BRESSE HELA DAGEN

Sitter i sängen och lyssnar på musik, hostar hela tiden. Så jäkla irriterande ! Sprang ut till bresse idag det var inte tok jobbigt men jag har slatter och fyfan vad ont jag hade i mina knän jag mådde fan illa. Så - på de. Amanda och jad drog ner till stan en snabbis och köpte en sak till skolavslutningen. Så sjukt nice att det är skolavstlutning i övermorrn. Jag måste verkligen städa nu, visning på torsdag. Måste ju vara tok städat. Pusssss /s

Veckans fråga

Veckans fråga bestämmer ni maila in era frågor till oss på [email protected]
vi kommer svara på era frågor så fort som möjligt.
första frågan besvaras fredag.
frågan kan handla om vad som helst!

svaren

Svar till: Månskalsång
Favorit film? Ingen speciell
Favorit serie? Amanda - Andra avenyn & True blood.  Stina - one tree hill o the oc
Favorit färg? A - brun grön o turkos  S - Blå osv
Favorit årstid? SOOOMMMARRR :)
Favorit kille? Våra storebrochor
Favorit låt? A- Princess  S- Fix you
Favorit artist? Chris brown
Favorit ämne? idrott
Favorit sport? A- dans   S- fotboll
Favorit kompis? syster!
Favorit dag? Skolavslutningsdagen!
Favorit land? A- Turkiet    S- Spanien
Favorit mat? Vi har ingen favvo mat
Favorit djur? KATT!
Favorit sida? Höger?
Favorit tidning? Skvaller tidning
Favorit blogg? VÅRAN ?! :D
Favorit ställe? - I en snyggings famn 

Svar till anonymis:

Välj ett alternativ :D
Svart/rosa
Blond/Brunett
Vinter/Sommar
Förrhållande/Singel
Fest/Mys
Sverige/irak
Facebook/bilddagvboken
Alltid gå runt och svettas/alltid gå runt och frysa
miley cyrus/anna berghendahl
Tecknat/Otecknat
Kram/Puss
Snöboll i nakcken/Istapp i huvedet
bh/topp

På killar:
Bad Boy/nice boy
Blå ögd/Brun ögd
Brunett/Blond

Lång
/Kort
smal/Fet
Muskler/Inte muskler
Personlighet/Utseende
Sport freak/skol freak
kort och fet / lång och fet
manlig/tjejig

Svar till: ellen propellern 

1. varför heter ni de ni heter?:D därför du ska ha nått att fundera över :)
2. visst är jag den coolaste i vår klass?:D nej det är vi ?!?!?!?
3. hmmmmmm, gissa va det står här *** :D
fin

Svar till:  

till amanda:
puss/strul? båda
är du kär ? nej
förhållande eller singel? båda
är du singel? ja :D

till stina:
senaste förhållandet? vet inte
favorit färg? olika
är du singel?


Svar till:  

vad e din rikitga hårfärg ? Blond
vad har du gör ögonfärg? Stina - Blåa och amamda blågröna

Svar till : klara

*Hur många har ni varit kär i ? amanda - 3 st Stina - 2
* Är ni i ett förhllande nu? Nix 
* hur många har ni varit ihop med?  Ofta man räckar ?
* vem var eran förra pojkvän? Kalle och dont remeber
* tycker ni om nån nu? a o nej 
* vem e eran bvän genom allt? Stina - syster Amanda - syster 
* vikka e era närmaste vänner? stina/amanda
* vem e snyggast av era vänner? syster:D
* vem e roligast ? syster :d 
* vad för märken har ert smink ? isadora 
* hur snygg tycker ni att ni ee på en skala från 1-10? snygagst :))))))) 
* hur mycket väger ni?stina 38 , amanda 55
* vem e du mest lik av era föreldrar? Stina - Pappa Amanda - mamma 
* vad är eran favoriti mat? har ingen
* vad äter ni oftast hemma hos er? potatis 
* vad är det bästa med varandra?  allt :) heheheheheh 
* hur många kusiner har ni å va heter dom? amanda - 4 palla namn stina - vet inte 
* hur ser erat rum ut ? fint 

Svar till : jag vill väta

Vad e du för stjerntäcken ?:) Kräfta och jungfru

Svar till: OOOOO

- Hur fixar du ditt hår ? Plattong och borste 
- Hur ofta tvättar du håret ? TYp varje dag 
- Hur sminkar du dig ? Asså exakt, vad börjar du med och så vidare.. ? puder o mascara
- Klär du på dig innan eller efter att du sminkat dig ? innan
- Går du på nån sport ? Yes
- älskar du amanda/stina? ja?

Svar till: julia:)

kommer ni gå kvar nästa år på kunskap? :) AManda nej, men stina ja 

Svar till : 
vilka bloggar läser ni varje dag? Kissie Kenza och våra friends 

Svar till: orålig 12 åring

har ni fått er mens? ja ?
och hur är det att ha det?  jobbigt 
tycker ni att det är pinsamt att prata om det? nej
skulle ni kunna säga till en kille att ni har mens den veckan ni har det? ja 
blöder ni jäääätte mycket? inte jätte mycket 

Svar till: 
vad tycker ni om kissie? helt blåst men ja
vad tycker ni om dessie? ful 
vad tycker ni om paow? helt okej 
vad tycker ni om kenza? fett bra blogg :)
vad tycker ni om foki? dryg 
vad tycker ni om gaybloggen? ahah
vad tycker ni om mig? vet inte ens vem du är 

Svar till : anaonym
är ni båda oskulder ? ja 
när strulade ni första gången ? länge sen 
hur mycket väger stina? står där uppe
hur mycket väger amanda ?

Svar till dig: 

hejsan ;D 

frågor till amanda: 
amanda har du några bästavänner och i sånafall vilka? Jo det har jag, syster, ida , freja och ellen
vem/vilka litar du mest på? syster ida och freja och många mer
kan du sjunga bra tycker du själv? njaa...
;D

frågor till stina:
stina har du nån eller flera bästavänner och i sånafall vem eller vilka? yes, amanda andrea elin
vem/vilka säger du allt till? syster nötis
vem/vilka har du roligaste med? syster men typ alla 
vet du någon som sjunger bra? AMANDA :D 

Svar till:
hejssan mina sköna tjejer.

frågor till stina: 
1. favvo färg? kolla uppe 
2. har du magrutor? lite 
3. älskr du någon? ja
5. hur många har du pussat? men hur fan ska jag veta det
6. kan jag få pussa/strula med dig? hahahaha liv 
4. säg nån som är het av skådespelare? BARN - ville i rosa the movie

frågor till amanda:
7. sjunger du bra? sådär
8. hur många har du kramat? många många många många !!!!
9. säg nån som är het av skådespelare? VUXNA-  Jacob i Twilight
10. favvo blogg? Våran :D
11. finns det någon snygg på din skola? Finns det nog
12. säg en bra sak om stina!  det finns mycket! en sa är att hon är alltid glad:D:D:D:D:D

Svart till: anonym

frågor till amanda:
vill du strula med mig?
snyggaste killen på kunskap?
snyggaste killen i enköping?
hur många har du pussat?
hur många har du kramat?
har du pussat en tjej?
säg 3 bra saker om stina!
frågor till stina?
snyggaste killen i enköping?
vem är din bästavän?
säg 3 bra saker om amanda!
hur ofta shoppar du?
gillar du någon?
frågor till amanda:
vill du strula med mig? bror på vem du är ! ;)
snyggaste killen på kunskap? En kille ;)
snyggaste killen i enköping? Ojjj....
hur många har du pussat? MEN JAG RÄKNAR INTE PRECIS
hur många har du kramat? "-"
har du pussat en tjej? ja
säg 3 bra saker om stina! snäll, glad och underbar!
frågor till stina?
snyggaste killen i enköping? ojoj
vem är din bästavän? amanda syster
säg 3 bra saker om amanda! underbarst snällaste och en glader:D
hur ofta shoppar du? vet inte
gillar du någon? m

svar till: orolig tjej

hej amanda o stina!
jag undrar om killar tycker att man ska raka sig mellan benen, och sen så har jag inte fått min mens och är väldigt orolig.
jag skulle vara tacksam för svar!
Ehm... gör som du känner för det

Dom sista svarar vi inte på för att sklavslutmningens kläningen är en övenaskning. sen amanda har inte bilder från den tiden :) 





svaren blev lite sena!

hehe, svaren från frågestunden kommer imorgon:p
bättre sent än aldrig.
imorgon är det friluftsdag stavas det så ??
man får antingen springa MVG gå VG cykla G, jag vill gärna ha MVG men jag har fortfarande problem med mitt lår så jag kommer antingen gå eller cykla, jag vet inte riktigt ennu.
men nu ska jag hoppa i säng är väldigt trött.
puss på er / amanda

BLONDA SLINGOR


Hejsanhoppsan:)))) Kom hem från träningen för ett as långt tag sen. Innan de så slingade jag håret, blev helt okej. Tycker jag NU, först så bah nääää.Men jag har vant mig faktiskt. Riktigt skönt! Men imorgon ska jag dödödödödö, springa till bresse. Asså det är inte as långt men seriöst värmen vi kommer få? Jag kommer dö i den. Jag ska springa med lowa iaf, hon är den ändå jag vet som ska springa:) HEEEEEEEJ MVG. Men jag ska iaf försöka att springa på 24 minuet eller va det nu var. Aja, nu ska jag fan dricka och äta. MUMS, hehe. Dödödödö lite mera ska jag göra nu eftersom jag har så grymt ont i magen.


LÄNGTAR SOM EN TOK :o

finns bara en sak att säga:
GE MIG SOMMAREN 2011 NUNUNUNUNU
malta med ellen, nicenicenice!


MED EMMA

 
pappas coola tröja jag har på mig eller typ min storebrors :D nicebajs.
TJENA:))) Emma är hos mig nu hon sover även över. Vi hämtade upp henne när pappa hämtade mig. Vi åkte ner och badade också, rätt härligt. Sen åkte vi ner typ nyss och badade eller hon jag orkade inte säger vi men emma ville att jag skulle bada själv men jag är livrädd för fiskar i vatten. Innan så satt vi plåster på våra näsor. Fråga mig icke varför, men vi är ju som vi är. Alla glodde när vi cuklade förbi, hahaha:) COOLA ELR VAD ! Emma sitter och pluggar so, men inte jag skönt! (y) Vi ska snart bädda, kanske kollar på en film snart också. Imorgon är det skola som alltid,blä. Men jag ska slinga håret då, känns som varje inlägg innehåller slingor menmen, hahah. Aja, puss. / Stinaaaaaa 


sommaren är här!

nu känner jag verkligen att sommaren är här!
sjukt fint väder, hoppas vädret håller i sig hela sommaren så man kan bli BRUN!
men nu ska jag äta mat, grillat tror jag det blir.
men vi hörs puss på er!
bjuder, bild från studenten!

Lovestoned


FILM SNART

Ligger i sängen och ska snart sätta på en film. Fanny o jag har varsin dator hahaha, geeks vi är dåååååååååå . :))) Men palla bry sig ? Näääääää va.
Tänkte bara skriva lite snabbt, vi ska nog ta lite bilder ida också, men ni får hålla koll. Kanske kommer ett litet inlägg lte då och då. Vi hörs helt enkelt, puss på er.
Rätt gammal bild ändå, imorgon slingar jag håret.  Yeaaaah (Y)


åker snart till bellan

god morgon,
om ungefär en timme åker jag till bellan så cyklar vi ner till i-huset och tränar.
klockan kvart i 2 skulle vi tydligen uppträda i skolparken "igen".
men aja det blir nog kul!
men nu ska jag gå ner och äta frukost, vi hörs puss

bilder

bilder från studenten!

brors klass
.
.
.
.
våran släkting tommy silén och bror
viktor silén

där kom några bilder från studenten!

idag har det varit karneval i stan, det var jätte kul vi fick första pris !
isabel våran danslärare fick också ett stepentium, grattis isabel!
men nu ska jag lägga mig och glo på en film, vi hörs imorgon efter min dansträning.

puss

puss

HOS FANNYLÅÅNG

Hejhopp är hemma hos fanny just nu. Men ni ska få veta lite om idag; Först åkte jag med min familj och åt i skolparken där träffade jag fannylåång. Senare så drog vi och kollade på hus i fanna, och hoppas jävligt mycket att vi köper det. sen åkte jag hem o sen till fanny. Vi har typ precis ätit gott som alltid :D Men hejdå puss.


hej hej sommar

Solen skiner osv, ska lägga mig ute en stund och sola lite. Senare idag ska jag lämna pengarna + en lapp till niklas för olika cuper. Iaf så har jag ett jävla skavsår det gör ont som bara den. Och plåsterna ska ju alltid gå upp så dom funkar ju jätte bra. Fett skönt att det bara är LÖRDAG fan, trode det var söndag. Buuuhu, dååå hade jag dött. Klarar dom sista dagarna i skolan, fan snart sommarlov. För jäkla härligt asså :D /stinaaaaaa
bjuder på en bild sen förra sommaren,


When you lose something you can't replace


Älskar låten, så sjukt fin.


lyckad kväll

kvällen blev lyckad, ialla fall för min del.
hoppas min bror haft det kul man alla sina kompisar.
för cirka en timme sedan drog dom ner till joar.
men vi får väll se när han kommer hem, tror nog att jag sover då.
imorgon är det karneval så jag måste gå och lägga mig nu.
men vi hörs imorgon kväll.
puss

älskar dig



Skulle aldrig klara mig utan dig, bäver och utter.


FREDAG

Hej på er. Kan säga att min morgon vart fett knäpp, igår så stängde jag av min dator för ja blev så trött så jag skulle kolla på en film åså la jag min dator brevid mig i sängen och så somnade jag, med kläder och allt på. Fan va trött jag måste varit, pappa kom typ in till mig halv ett då småvaknade jag lite fast jag märkte ju inte att jag hade kläderna och datarn brevid mig hahhaha! Sen vaknade jag idag att datorn låg breved mig och jag hade min sovtröja på mig?!?! :s Fan så sjuk. Aja, jag somnade om efterdet orkade inte rikgigt bry mej då. Vill också att min dumma kod till mitt kort ska komma, för så ska jag till västerås med pappa eftersom jag tydligen har så mkt skor så jag får betalla själv den hära gången, menmen det gör typ inge. :)))) HEheHEhe /s 2 the tina


Student!

Grattis min älskade storebror till studenten!
bilder mm. kommer sen, nu ska jag ner och träffa alla gäster!
ha en bra dag

jag är bäst


sommaren 09, tältning med ellen och toove :)
Tjoosan, ville egentligen bara säga att jag lever. Har absolut ingenting att säga till er men ha en bra kväll. även fast typ halva kvällen är slut, menmen. Imorgon är jag hemma själv, fan va skönt. Fast tycker pappa ska köpa godis till mig eftersom jag är klar med mina mål. JAPPPJAPPP, nej haha intresannt inlägg. HEJDÅÅÅÅÅÅ/stina


WHEN I LOOK AT YOU

Heeeeeeeeeeeeej, har inte orkat eller haft tid att blogga. Varit så mkt tills idag, spanska 10 är iaf helt klart. Jävligt skönt, ska kolla igenom spanska 11. Imorgon ska jag slappa, inge skola! Wieeeee, sen äre det bra 3 jädra skoldagar kvar sen äre sommarlov. Fysatan vad man längtar då, känner på mig att det kommer bli as kul i sommar. Uppdateringen blir bättre. Svaren får komma typ på ... tisdag or nått. Har inte kunnat vara efter skolan eftersom antagligen har hon träningen eller så har jag det. Hum... men jag ska dra. Hörs senare, tror jag... :))) /s

trött

hej hopp!
imorgon är det fotbollstunering med skolan, vi får se om jag kan vara med men jag ska ialla fall packa ner mina fotbollsskor och så. men nu ska jag gå och lägga mig jag är verkligen jätte trött.
god natt


bjuder på den

hemma

hejhej, dagen var lyckad vi hade uppvisning och det gick bra!
jag och torun gick och åt på amaizing thai (stavning?) och sen efter åt vi mjukglass !
nu ska jag gå ut och plugga lite och sen så ska jag åka och sjunga.
jag hör av mig ikväll.

på fredag är det ju studentfest så jag måste städa mycket nu i veckan, hehe jag är bra på att stöka till under en helg.
hela mitt rum är fullt med saker. på lördag är det karneval och då ska vi vara utklädda till dalmatiner?!? men det kommer nog bli kul, jag kommer nog bara vara väldigt trött på dagen.

men nu måste jag gå pusspuss/ amanda

RSS 2.0